לבשל את הספר: אבזם אוכמניות לימון
לבשל את הספר: אבזם אוכמניות לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוז מוסקט, קמח, אוכמניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוגת אוכמניות, אבזם אוכמניות לימון, ו לבשל את הספר: אוכמניות כתום בזיליקום Granita (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350° F. חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת.
כדי להפוך את ציפוי פירור, לערבב יחד את הקמח, סוכר, מלח, לימון גרידה יחד בקערה, ולאחר מכן להוסיף את החמאה ולהשתמש במזלג או האצבעות שלך כדי לחתוך את החמאה עד לגודל של אפונה.
מניחים את ציפוי במקפיא בזמן שאתה מערבב את הבלילה עוגה.
כדי להפוך את העוגה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ואגוז מוסקט יחד בקערה. באמצעות מערבל כף יד עם מקצף או מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, קרם החמאה, סוכר, לימון zest יחד במהירות בינונית גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד אור ורך.
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, מגרד את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת. מערבבים את תערובת הקמח בשלוש תוספות, התחלה וכלה במרכיבים היבשים ומגרדים את הצדדים של הקערה מדי פעם. מקפלים בעדינות בכוס 1 של אוכמניות, להפיץ את הבלילה למחבת מוכנה, ולהפיץ את כוס 1 הנותרים של אוכמניות על העוגה.
מפזרים את פירור מקורר ציפוי על פירות יער, ואז אופים במשך 45 עד 50 דקות, או עד זהב קל המשרד על גבי.
כדי להפוך את זיגוג, לשלב את הסוכר ומיץ לימון בסיר קטן לטאטא עד מעורבב. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, במשך 8 עד 10 דקות, עד סירופי. הזיגוג יהיה בועה בעת הבישול, כך ייתכן שיהיה עליך להסיר אותו מהחום כדי לבדוק כי הוא עבה מספיק.
יוצקים את הזיגוג על העוגה ברגע שהוא מוסר מהתנור. לחמם את הסירופ בקצרה אם זה הפך עבה מדי לשפוך.
אחסון: מכוסה בניילון נצמד, האבזם ישמור בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 3 ימים.