לבשל את הספר: אבזם אוכמניות לימון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם אגוז מוסקט, קמח, אוכמניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עוגת אוכמניות, אבזם אוכמניות לימון, ו לבשל את הספר: אוכמניות כתום בזיליקום Granita (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350° F. חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להפוך את ציפוי פירור, לערבב יחד את הקמח, סוכר, מלח, לימון גרידה יחד בקערה, ולאחר מכן להוסיף את החמאה ולהשתמש במזלג או האצבעות שלך כדי לחתוך את החמאה עד לגודל של אפונה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את ציפוי במקפיא בזמן שאתה מערבב את הבלילה עוגה.
4
כדי להפוך את העוגה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ואגוז מוסקט יחד בקערה. באמצעות מערבל כף יד עם מקצף או מערבל לעמוד עם מצורף ההנעה, קרם החמאה, סוכר, לימון zest יחד במהירות בינונית גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כסף ללא נעליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיף את הביצים אחד בכל פעם, מגרד את הצדדים של הקערה לאחר כל תוספת. מערבבים את תערובת הקמח בשלוש תוספות, התחלה וכלה במרכיבים היבשים ומגרדים את הצדדים של הקערה מדי פעם. מקפלים בעדינות בכוס 1 של אוכמניות, להפיץ את הבלילה למחבת מוכנה, ולהפיץ את כוס 1 הנותרים של אוכמניות על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים את פירור מקורר ציפוי על פירות יער, ואז אופים במשך 45 עד 50 דקות, או עד זהב קל המשרד על גבי.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
כדי להפוך את זיגוג, לשלב את הסוכר ומיץ לימון בסיר קטן לטאטא עד מעורבב. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב מדי פעם, במשך 8 עד 10 דקות, עד סירופי. הזיגוג יהיה בועה בעת הבישול, כך ייתכן שיהיה עליך להסיר אותו מהחום כדי לבדוק כי הוא עבה מספיק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
רוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
יוצקים את הזיגוג על העוגה ברגע שהוא מוסר מהתנור. לחמם את הסירופ בקצרה אם זה הפך עבה מדי לשפוך.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אחסון: מכוסה בניילון נצמד, האבזם ישמור בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 3 ימים.