חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך דובדבנים, שאלוט, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדובדבנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Clafoutis עם דובדבנים חמוצים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: חזה ברווז עם דובדבנים חמוצים, חזה ברווז צלוי עם דובדבנים חמוצים, ו סלט אורז בר ללא גלוטן עם Chanterelles, דובדבנים חמוצים וקשיו שמנת חמוצה.
הוראות
בסיר קטן, לשלב את היין ודובדבנים יבשים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות. תניח בצד.
בכל אחד 2 מחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית. מתבלים את שדי הברווז משני הצדדים במלח ופלפל.
להוסיף 6 חזה ברווז לכל מחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד משחימים היטב ונדיר בינוני, על 4 דקות לכל צד.
מעבירים את שדי הברווז לתבנית אפייה, מכסים בנייר כסף ומחממים בתנור.
מוסיפים מחצית הפטריות והצלצלי לכל מחבת, מכסים ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב פעם אחת, עד שהם השחמה, כ 4 דקות. לחשוף ולהוסיף 1/2 כוס מים לכל מחבת. מבשלים על חום גבוה בינוני, מגרד את כל חתיכות משחימים מן המחבתות, עד המים צמצמו בחצי, על 4 דקות.
מוסיפים חצי מתערובת הדובדבן והיין לכל מחבת ומבשלים עד שיופחתו בשליש, כ-3 דקות. לגרד את התוכן של מחבת 1 לתוך השני. מערבבים את חרדל הדבש ומתבלים במלח ופלפל.
הסר את שדי הברווז מהתנור ושופכים כל מיצים שהצטברו לתוך הרוטב.
חותכים את שדי הברווז לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומסדרים אותם על מגש מחומם.
יוצקים כל מיצים גילוף לתוך הרוטב. מחממים את הרוטב בקצרה ושופכים אותו על הברווז.
מגישים מיד עם פילאף אורז זעפרן.
המלצת יין: יין אדום, כגון Quinta do Carvalhinho Bairrada Reserva מפורטוגל או Cune Imperial Gran Reserva Rioja מספרד בשנת 1989.
הערות: מנה אחת: קלוריות 209 קק " ל, סך שומן 3 gm, שומן רווי .3 gm