לבשל את הספר: צלעות קצרות יין אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 62 גרם חלבון 143 גרם של שומן, וסך הכל 1992 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין פורט, סלרי, ציר עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לבשל את הספר: צלעות מטוגנות עם חרדל דיז'ון, לבשל את הספר: ברביקיו בשר צלעות קצרות, ו מבשלים את הספר: חרדל קאראשי צלעות קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
1
הניחו את הצלעות הקצרות בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה והתבשלו בנדיבות משני הצדדים במלח. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
יש לשטוף את המלח מעל הצלעות וללטף אותם יבש עם מגבות נייר. מתבלים את הצלעות עם פלפל וזרימת מלח קלה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים תבשיל קדרה או מחבת צלייה על אש גבוהה. כאשר המחבת חמה, לשים את השמן במחבת. כאשר השמן חם, לצרוב את הצלעות הקצרות משני הצדדים עד חום זהוב. הרם את הצלעות הקצרות מהמחבת והנח בצד. אם השמן כהה, השליכו אותו והחליפו בשמן טרי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
להפחית את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הגזר, סלרי, ובצל למחבת. לבשל, ערבוב, במשך כ 8 דקות, או עד הירקות חום caramelize.
מסננים את נוזל צלימת דרך מסננת בסדר רשת או chinois לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים כ 15 דקות, או עד מופחת על ידי רבע. באמצעות skimmer או כף גדולה, לרפרף את כל השומן שעולה על פני השטח. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ושופכים את הרוטב על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
Skimmer
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
16
מגישים מיד או מאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לכסות ולקרר עד 5 ימים. (אם אתה מגיש מיד ואת הצלעות והרוטב אינם חמים מספיק, לחמם בעדינות על אש בינונית נמוכה במשך כ 10 דקות.) מעל כל צלע קצרה עם 1/4 עד 1/2 כוס רוטב ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Wild & Wilder המרלו Exhibitionist. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.