לבשל את הספר: אדום יין צלוי צלעות קצרות
לבשל את הספר: צלעות קצרות יין אדום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 62 גרם חלבון 143 גרם של שומן, וסך הכל 1992 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין פורט, סלרי, ציר עוף ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו לבשל את הספר: צלעות מטוגנות עם חרדל דיז'ון, לבשל את הספר: ברביקיו בשר צלעות קצרות, ו מבשלים את הספר: חרדל קאראשי צלעות קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
הניחו את הצלעות הקצרות בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה והתבשלו בנדיבות משני הצדדים במלח. מכסים ומקררים במשך 2 שעות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
יש לשטוף את המלח מעל הצלעות וללטף אותם יבש עם מגבות נייר. מתבלים את הצלעות עם פלפל וזרימת מלח קלה.
מחממים תבשיל קדרה או מחבת צלייה על אש גבוהה. כאשר המחבת חמה, לשים את השמן במחבת. כאשר השמן חם, לצרוב את הצלעות הקצרות משני הצדדים עד חום זהוב. הרם את הצלעות הקצרות מהמחבת והנח בצד. אם השמן כהה, השליכו אותו והחליפו בשמן טרי.
להפחית את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הגזר, סלרי, ובצל למחבת. לבשל, ערבוב, במשך כ 8 דקות, או עד הירקות חום caramelize.
מערבבים את רסק העגבניות. להפחית את החום בינוני ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיף את היין והנמל. להעלות את החום בינוני גבוה, ומבשלים כ 5 דקות, או עד הנוזל מפחית בחצי.
החזירו את הצלעות הקצרות למחבת והוסיפו את הקורנית, רוזמרין ועלה דפנה.
יוצקים את המניה למחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מניחים גיליון נייר קלף (או רדיד אלומיניום) ישירות על האוכל ומעבירים את המחבת לתנור. לבשל במשך כ 2 שעות, עד הבשר הוא מזלג מכרז.
הסר את המחבת מהתנור וזרוק את נייר הקלף או נייר הכסף.
תן לצלעות הקצרות להגיע לטמפרטורת החדר בנוזל הצלייה.
הרם את הצלעות הקצרות מן הנוזל ולהניח בצד על צלחת גדולה או קערה, מכוסה, כדי לשמור על חם.
מסננים את נוזל צלימת דרך מסננת בסדר רשת או chinois לסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים כ 15 דקות, או עד מופחת על ידי רבע. באמצעות skimmer או כף גדולה, לרפרף את כל השומן שעולה על פני השטח. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ושופכים את הרוטב על הצלעות.
מגישים מיד או מאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן לכסות ולקרר עד 5 ימים. (אם אתה מגיש מיד ואת הצלעות והרוטב אינם חמים מספיק, לחמם בעדינות על אש בינונית נמוכה במשך כ 10 דקות.) מעל כל צלע קצרה עם 1/4 עד 1/2 כוס רוטב ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.