קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

לבשל את הספר: ג'לאטו דה קרמה

לבשל את הספר: ג'לאטו דה קרמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ג'לאטו דה קרמן. מנה אחת מכילה 933 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלמונים, חלב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, לבשל את הספר: ג'לאטו סטאוט שוקולד, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר כבד התחתון, לשלב את החלב והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים על חום בינוני-נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם כך העור אינו יוצר, עד בועות זעירות להתחיל להיווצר סביב הקצוות ואת התערובת מגיעה לטמפרטורה של 170 ° F.
3
בינתיים, בקערה חסינת חום, לטאטא את החלמונים עד חלקה. בהדרגה לערבב את הסוכר עד שהוא משולב ואת התערובת היא עבה חיוור צהוב. מזג את הביצים על ידי לאט מאוד לשפוך בתערובת חלב חם תוך לטאטא ברציפות. להחזיר את פודינג לסיר ולמקם על אש נמוכה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד פודינג הוא עבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של כף וזה מגיע לטמפרטורה של 85°. לא מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
פודינגפודינג
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
4
יוצקים את התערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב כל 5 דקות בערך. כדי לקרר את פודינג במהירות, לעשות אמבט קרח על ידי מילוי קערה גדולה עם קרח ומים ומניח את הקערה עם פודינג בו; מערבבים את פודינג עד מקורר. לאחר מקורר לחלוטין, מכסים ומקררים עד קר מאוד, לפחות 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
מיםמים
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
5
יוצקים את התערובת לתוך מיכל של מכונת גלידה ולחבוץ אותו על פי הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
6
העברה במיכל אטום להקפיא לפחות 2 שעות לפני ההגשה.