קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

לבשל את הספר: ילדה טובה ירושלים אליפות תפוחי אדמה

לבשל את הספר: ילדה טובה ירושלים אליפות תפוחי אדמה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? לבשל את הספר: ילדה טובה ירושלים אליפות תפוחי אדמה יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 789 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, רתיחה סרטנים, תפוחי אדמה אדומים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון, מבשלים את הספר: בטטות תפוחי אדמה מוקרמים, ו לבשל את הספר: Bravas תפוחי אדמה קטלאנית.

הוראות

1
ממלאים סיר 6 ליטר שני שלישים מלאים במים ומוסיפים את רתיחה הסרטן ו 2 כפות מלח. מערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבולסרטן מרתיח תיבול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
חותכים את תפוחי האדמה לשניים, ואז לתוך חצי ירח פרוסות עבה ¼ אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
תוסיף את תפוחי האדמה לסיר. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים את תפוחי האדמה עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
לנקז ולשמור חם, מכוסה בנייר כסף, בתנור נמוך.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בינתיים, במחבת בינונית על חום בינוני, לבשל את הבייקון עד פריך; להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל האדום לשמן הבייקון ומבשלים עד חום קל, 5 עד 7 דקות. ממש לפני הבצל נעשה, מוסיפים את השום ומבשלים עד חום קל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
הסר מהחום.
8
בקערה גדולה, לשלב את החמאה, ½ כוס הגבינה, חצי בייקון, מחצית הבצל הירוק, תערובת בצל - שום, קאיין, פפריקה, שמנת חמוצה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מערבבים יחד ביסודיות.
10
מוסיף את תפוחי האדמה לקערה; לתת לעמוד במשך כמה דקות, עד הגבינה מתחילה להמיס. מקפלים הכל ביחד, דואג לא לשבור את תפוחי האדמה. בדוק את התבלינים ולהתאים את הטעם. למעלה עם הגבינה הנותרים, בייקון, בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה