לבשל את הספר: כרוב קוקוס עם צ'ילי ואפונה ירוקה
לבשל את הספר: כרוב קוקוס עם צ'ילי ואפונה ירוקה נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן canolan, קארי עלים, כרוב 2 כוסות אפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מבשלים את הספר: אפונה טרייה עם חסה ושום ירוק, לבשל את הספר: ברוקולי Rabe עם צ'ילי ושום, ו מבשלים את הספר: כרוב ירוק עם צ'ילי Poblano ו צ' וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1 כוס מים לתוך צנצנת בלנדר, ומוסיפים את הקוקוס והצ ' ילי. Purée, גירוד החלק הפנימי של הצנצנת לפי הצורך, כדי להפוך את שמנת לבנה, רוטב דק עם כתמים של ירוק.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את זרעי החרדל, לכסות את המחבת, ומבשלים עד הזרעים הפסיקו popping( לא כמו פופקורן), על 30 שניות.
מוסיפים את העדשים ומטגנים אותם עד חום זהוב, 15 עד 20 שניות.
מיד להוסיף את הכרוב, אפונה, מלח, עלי קארי, ואת הרוטב. מערבבים פעם או פעמיים, ומביאים את הקארי לרתיחה. ואז להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרוב הוא רק רך, 8 עד 10 דקות. אז תגיש.
הערה: כדי לשחזר קוקוס, לכסות עם 1/2 כוס מים רותחים, להפריש במשך כ 15 דקות, ולאחר מכן לנקז.