לבשל את הספר: מרק סלק עם פטה
לבשל את הספר: מרק סלק עם Fetan נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. יש מרק זה 143 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא 4 סלק, גבינת פטה יוונית, שמן חמניות ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: סלק ירוק Gratin, מבשלים את הספר: עוגת זרעי סלק, ו מבשלים את הספר: סלק מבושל עם סלק ירוק זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את הסלק; לגרר אותם גס (או לקצוץ לקוביות קטנות).
מחממים את השמן במחבת גדולה; מטגנים את הבצל כמה דקות, עד רך.
מוסיפים את הסלק ואת המניה; מביאים לרתיחה.
מתבלים קלות במלח ופלפל; מבשלים בעדינות 7 עד 10 דקות, עד שהסלק רך. מערבבים את רוטב העגבניות, מעבירים לבלנדר ומעבדים עד לקבלת חלקה. לטעום ולהתאים תיבול אם צריך.
לחמם מרק עד חם מאוד אבל לא רותח. מחלקים בין קערות חמות; מפזרים את הפטה מעל.