קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: מתלה של כבש מזוגג עם הדרים וחומץ

לבשל את הספר: מתלה של כבש מזוגג עם הדרים וחומץ
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? לבשל את הספר: מתלה של כבש מזוגג עם הדרים וחומץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוזמרין, זרעי שומר, כבש מלאוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר, לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר, ו מבשלים את הספר: חזיר ופרי הדר עם רטטוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את זרעי שומר (או שומר טחון), מיץ לימון, מיץ תפוזים, שום, שמן זית, ואת האריסה או פתיתי פלפל אדום בבלנדר על בינוני עד בשילוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שומר קרקעשומר קרקע
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
HarissaHarissa
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את מדפי הטלה במיכל גדול ושופכים את התערובת מעל. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר להשרות לפחות 2 שעות—ככל שהבשר נח יותר במרינדה, כך ייטב, עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
הפעל את broiler או גריל על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מוציאים את הטלה מהמקרר ומאפשרים לו להגיע לטמפרטורת החדר על הדלפק, לפחות 30 דקות. שמור את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
מתבלים את הטלה משני הצדדים עם המלח והפלפל, מניחים אותו על מתלה קלייה, ומניחים אותו מתחת למקל, על המתלה האמצעי, או על הגריל עם מכסה השומן כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
לטגן את הטלה עד שכובע השומן מתחיל לקרמל, כ -3 דקות. לסובב את המחבת ולהמשיך לצלות כפי שהוא חומים, על 2 1/2 דקות יותר. הפוך את מדפי הטלה מעל ולהמשיך לצלות עד השומן על גבי החל caramelize ולרנדר, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הפעל את התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
הסר את הטלה מהתנור, לצחצח אותו עם המרינדה משני הצדדים, ולאחר מכן להחזיר אותו לתנור. מבשלים עד לרמה הרצויה של doneness: על 20 עד 25 דקות עבור בינוני נדיר (או 115°f על מדחום בשר).
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
הסר את הטלה מהתנור ולאפשר לו לנוח על מדף הצלייה במשך 20 דקות, כך הבשר הופך רך ועסיסי.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
הסר את הסיר מן החום; להוסיף את רוזמרין קצוץ ומערבבים לשלב. הזיגוג צריך לטעום מתוק, חמוץ, חריף, ואת הרבי בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1
חותכים את הצלעות בין העצמות.
2
מברישים את הכבשים עם זיגוג חומץ ומפזרים בנדיבות עם מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3
מגישים באופן מיידי.