לבשל את הספר: מתלה של כבש מזוגג עם הדרים וחומץ
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? לבשל את הספר: מתלה של כבש מזוגג עם הדרים וחומץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוזמרין, זרעי שומר, כבש מלאוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר, לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר, ו מבשלים את הספר: חזיר ופרי הדר עם רטטוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את זרעי שומר (או שומר טחון), מיץ לימון, מיץ תפוזים, שום, שמן זית, ואת האריסה או פתיתי פלפל אדום בבלנדר על בינוני עד בשילוב, על 30 שניות.
מניחים את מדפי הטלה במיכל גדול ושופכים את התערובת מעל. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר להשרות לפחות 2 שעות—ככל שהבשר נח יותר במרינדה, כך ייטב, עד 8 שעות.
הפעל את broiler או גריל על גבוה.
מוציאים את הטלה מהמקרר ומאפשרים לו להגיע לטמפרטורת החדר על הדלפק, לפחות 30 דקות. שמור את המרינדה.
מתבלים את הטלה משני הצדדים עם המלח והפלפל, מניחים אותו על מתלה קלייה, ומניחים אותו מתחת למקל, על המתלה האמצעי, או על הגריל עם מכסה השומן כלפי מטה.
לטגן את הטלה עד שכובע השומן מתחיל לקרמל, כ -3 דקות. לסובב את המחבת ולהמשיך לצלות כפי שהוא חומים, על 2 1/2 דקות יותר. הפוך את מדפי הטלה מעל ולהמשיך לצלות עד השומן על גבי החל caramelize ולרנדר, על 5 דקות יותר.
הסר את הטלה מהתנור, לצחצח אותו עם המרינדה משני הצדדים, ולאחר מכן להחזיר אותו לתנור. מבשלים עד לרמה הרצויה של doneness: על 20 עד 25 דקות עבור בינוני נדיר (או 115°f על מדחום בשר).
הסר את הטלה מהתנור ולאפשר לו לנוח על מדף הצלייה במשך 20 דקות, כך הבשר הופך רך ועסיסי.
הסר את הסיר מן החום; להוסיף את רוזמרין קצוץ ומערבבים לשלב. הזיגוג צריך לטעום מתוק, חמוץ, חריף, ואת הרבי בבת אחת.
חותכים את הצלעות בין העצמות.
מברישים את הכבשים עם זיגוג חומץ ומפזרים בנדיבות עם מלח ים.