קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: מתלה של כבש מזוגג עם הדרים וחומץ

לבשל את הספר: מתלה של כבש מזוגג עם הדרים וחומץ
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? לבשל את הספר: מתלה של כבש מזוגג עם הדרים וחומץ יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוזמרין, זרעי שומר, כבש מלאוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: Seviche פירות ים עם הדר, לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר, ו מבשלים את הספר: חזיר ופרי הדר עם רטטוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את זרעי שומר (או שומר טחון), מיץ לימון, מיץ תפוזים, שום, שמן זית, ואת האריסה או פתיתי פלפל אדום בבלנדר על בינוני עד בשילוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
שומר קרקעשומר קרקע
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
HarissaHarissa
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את מדפי הטלה במיכל גדול ושופכים את התערובת מעל. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר להשרות לפחות 2 שעות—ככל שהבשר נח יותר במרינדה, כך ייטב, עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
הפעל את broiler או גריל על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מוציאים את הטלה מהמקרר ומאפשרים לו להגיע לטמפרטורת החדר על הדלפק, לפחות 30 דקות. שמור את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
5
מתבלים את הטלה משני הצדדים עם המלח והפלפל, מניחים אותו על מתלה קלייה, ומניחים אותו מתחת למקל, על המתלה האמצעי, או על הגריל עם מכסה השומן כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
לטגן את הטלה עד שכובע השומן מתחיל לקרמל, כ -3 דקות. לסובב את המחבת ולהמשיך לצלות כפי שהוא חומים, על 2 1/2 דקות יותר. הפוך את מדפי הטלה מעל ולהמשיך לצלות עד השומן על גבי החל caramelize ולרנדר, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הפעל את התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את הטלה מהתנור, לצחצח אותו עם המרינדה משני הצדדים, ולאחר מכן להחזיר אותו לתנור. מבשלים עד לרמה הרצויה של doneness: על 20 עד 25 דקות עבור בינוני נדיר (או 115°f על מדחום בשר).
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר את הטלה מהתנור ולאפשר לו לנוח על מדף הצלייה במשך 20 דקות, כך הבשר הופך רך ועסיסי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
הסר את הסיר מן החום; להוסיף את רוזמרין קצוץ ומערבבים לשלב. הזיגוג צריך לטעום מתוק, חמוץ, חריף, ואת הרבי בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
חותכים את הצלעות בין העצמות.
2
מברישים את הכבשים עם זיגוג חומץ ומפזרים בנדיבות עם מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3
מגישים באופן מיידי.