לבשל את הספר: סלט כרוב גרמני חם
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: קלבי עם סלט כרוב קוריאני, מבשלים את הספר: טאקו שפמנון עם סלט כרוב צ'יפוטלה, ו סלט קוקוס ורוד חם (מתכונים דומים).
הוראות
פריך את הבייקון במחבת ישרה 12 אינץ ' על חום בינוני.
הסר את כל אבל 2 כפות של שומן בייקון.
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח וזיעה עד חצי שקוף, 2 עד 3 דקות.
יוצקים את החומץ ומוסיפים את הסוכר החום, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום מעט, ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות, עד מופחת מעט מעובה.
יוצקים את הרוטב לקערה קטנה.
להחזיר את המחבת (וכל חתיכות של ההלבשה עדיין נשאר בו) לחום בינוני.
מוסיפים את הכרוב ואת caraway ו sauté עד חם מעט השחמה אבל עדיין פריך, 2 עד 3 דקות. להחזיר את הבייקון ואת ההלבשה למחבת ולזרוק למעיל. טעם, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומגישים מיד.