והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 189 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חמאה, גבינת שמנת, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלט ביצים בקארי עם בצל מקורמל, לבשל את הספר: כרוב אדום מטוגן עם תפוחים מקורמלים, ו לבשל את הספר: Vin D ' Orange.
הוראות
1
הפוך ציפוי: עם סכין חדה, לחתוך כתום לתוך סיבובים דקים (בין 1/8 ו 1/16 ב. עבה), השלכת קצוות וזרעים. במחבת עמוקה 10 אינץ ' או סיר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים סוכר, מים 3/4 כוס, ומיץ לימון עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 מקלות בייגלה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים פרוסות תפוז ומביאים לרתיחה. כיסוי ומבשלים 5 דקות. לחשוף ומבשלים בעדינות, שמירה על פרוסות בשכבה אחת ולהפוך מדי פעם, עד שהם מעט מסוכרים ושקופים ונוזל יש עקביות של סירופ דק, על 20 דקות (צריך להיות על 1/2 כוס נוזלי במחבת; אם פחות, להוסיף מספיק מים חמים כדי להפוך את הסכום הזה מחבת לנער לערבב מים לסירופ).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בואו להתקרר במחבת. כיסוי וצינה לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הפוך עוגת גבינה: מחממים תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
יוצקים פירורי קרקר למחבת springform 9 אינץ '(עם צד לפחות 2 1/4 אינץ ' גבוה); מוסיפים חמאה ומערבבים. לחץ על תערובת שווה על החלק התחתון ו 1/2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת נויפשטל של פילדלפיה®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
6
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בקמח, שמנת חמוצה וליקר רק עד incorporated.
אופים עד המרכז בקושי מתנועע כאשר העוגה מטולטלת בעדינות, 60 עד 70 דקות. תריץ סכין עם להב דק בין עוגת גבינה לשפת פאן. מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר, ואז לכסות עם ניילון לעטוף להתקרר עד קר, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר מסגרת מחבת. אם כל לחות שנאספה על גבי עוגה, בעדינות כתם יבש עם מגבת נייר. בעדינות להרים פרוסות תפוז מסוכרים מסירופ, שמירה על סירופ, כתם יבש. סדר פרוסות, חופפות מעט, מעל עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מביאים סירופ שמור לרתיחה על חום גבוה. מערבבים מדי פעם עד סירופ הוא חום זהוב עמוק, 1 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
12
הסר מהחום ומערבבים בזהירות במיץ תפוזים (התערובת תהיה בועה למעלה).
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
13
תן מגניב לטמפרטורת החדר מברשת בנדיבות על פרוסות תפוז (ייתכן שיש סירופ נוסף).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוזים
3 תותים קפואים ללא סוכר
14
חותכים פרוסות עוגה עם סכין משונן, פועל סכין מתחת למים חמים וניגוב נקי אחרי כל פרוסה.