לבשל את הספר: עוגת גבינה לארוחת בוקר אפויה
מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-109 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח מאפה, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוגת גבינה כתומה מקורמל, מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי, ו מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון.
הוראות
בנדיבות חמאה 9 אינץ ' תבנית עוגה springform.
מקציפים את הגבינה עם כף עץ עד חלקה, ולאחר מכן מוסיפים את החמאה המומסת, שיבולת שועל, סולת או קמח, מלח, סוכר, ביצים, גרידת תפוזים ומיץ, ומערבבים היטב (אל תהסס להשתין את החומרים במעבד מזון). מקפלים בצימוקים, אם משתמשים.
כפית את התערובת למחבת מוכנה ואופים במשך כ 25 דקות, עד רק להגדיר, עם לנענע קל במרכז.
מגישים חם, חם, או בטמפרטורת החדר עם כמה פירות טריים או קומפוט פירות, ואם אתה רוצה, יוגורט או שמנת חמוצה.