קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

לבשל את הספר: עוגת דלעת ג'ינג'ר פודינג

לבשל את הספר: עוגת דלעת ג'ינג'ר פודינג
מבשלים את הספר: עוגת דלעת ג'ינג'ר פודינג הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו זנגביל בגודל אינץ', סוכר, מי קרח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: פודינג פקורינו עם רוטב עגבניות, לבשל את הספר: אורז מטוגן זנגביל, ו לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש.

הוראות

1
מקם מתלה בשליש התחתון של התנור שלך. מחממים התנור ל 177°.
2
בסיר קטן על חום בינוני, לשלב את הג ' ינג ' ר, מקלות קינמון כתוש, שמנת כבדה, וחלב לצריבה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום, לכסות, ולתת תלול במשך 10 דקות. החזירו את הסיר לחום בינוני והחזירו לצריבה.
4
בינתיים, בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים, סוכר, ומלח עד צהוב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
5
להקציף בקרם ג ' ינג ' ר חם, לאט לאט, עד בשילוב. מסננים את התערובת לתוך קנקן נקי ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערה נפרדת, בקצרה לטאטא את מחית הדלעת עד חלקה. לאט לאט לטאטא רפרפת זנגביל עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
7
יוצקים את פודינג הדלעת לתוך קליפת העוגה prebaked.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים במשך 60 עד 70 דקות,או עד סט-המרכז הוא כבר לא jiggly.
9
הסר מתלה תיל כדי להתקרר.
10
העוגה שומרת בחוזקה עטוף בניילון נצמד בטמפרטורת החדר לילה. עבור אחסון ארוך יותר, זה שומר עטוף בניילון נצמד במקרר עד 3 ימים (הקרום יסבול מעט מן מצמרר).
מרכיבים שתצטרך
11
בצק פשטידת חמאה
מרכיבים שתצטרך
12
(עושה מספיק עבור 1 עוגה דו צדדית או 2 יחיד קרום 10 אינץ פשטידות)
מרכיבים שתצטרך
13
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח לשלב.
מרכיבים שתצטרך
14
מוסיפים את חתיכות החמאה, משליכים את האצבעות כדי לצפות כל קובייה בקמח. באמצעות בלנדר מאפה, לחתוך את החמאה לתוך הקמח עד לגודל של אפונה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
15
מפזרים 6 כפות של המים על התערובת ולזרוק עם מזלג. הבצק צריך להחזיק יחד כאשר אתה לוחץ אותו ביד שלך. אם זה יבש מדי, להוסיף את שאר המים (או יותר הוא הכרחי לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
16
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות. חברו את זה בחתיכה אחת. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, לשטח כל אחד לדיסק עגול, ואת לעטוף בחוזקה עם ניילון לעטוף. מקררים לפחות 30 דקות לפני גלגול.
מרכיבים שתצטרך