קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: תפוח גאלט

לבשל את הספר: תפוח גאלט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: תפוח גאלט. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, שעועית וניל, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: גאלט קרם תאנה ודבש, מבשלים את הספר: גאלט של אפרסקים ועגבניות לבנים, ו לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחצלת אפיית סיליקון (כגון סילפט) או גיליון גדול של נייר קלף על משטח עבודה שטוח, ומכינים מחצלת או גיליון אחר של נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2
מניחים את הסוכר בסיר כבד ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הסוכר. לבשל את הסוכר, מבלי לערבב, עד שהוא הופך קרמל כהה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר את המחבת מן החום ומערבבים 2 כפות של חמאה וקינמון. לגרד את הזרעים מפולי וניל לתוך הקרמל ומערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים את תערובת הקרמל על מרכז השטיח או נייר קלף על משטח העבודה, ולאחר מכן מניחים את המחצלת השנייה או גיליון נייר קלף על גבי. באמצעות מערוך, לשטח את הקרמל בזהירות ולאפשר לו להתקרר ולהגדיר. לשבור את תערובת הקרמל לחתיכות קטנות, ואז למקם אותם במעבד מזון לטחון אותם לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מחממים את התנור ל 163°. בעדינות מעיל מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם הנותרים 1 כף חמאה ומפזרים קצת אבקת קינמון-קרמל. חותכים את התפוחים לרוחב, דק ככל האפשר. מסדרים חצי פרוסות התפוח על אבקת הקינמון-קרמל במחבת, ויוצרים שכבה אחת וחופפים מעט. מכסים את התפוחים עם כמה כפיות של אבקת קינמון-קרמל וחוזרים עם פרוסות התפוח הנותרות ואבקת קרמל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מכסים את המחבת בנייר אלומיניום ואופים במשך 1 שעה, או עד התפוחים מבושלים דרך, במכרז, ורק מעט קרמל.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את רדיד ואופים 20 דקות נוספות, המאפשר לחות עודפת להתאדות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
מעבירים את המחבת למדף ומאפשרים לתפוחים להתקרר. בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים את בצק עלים קר עגול, מרוכז, על גבי המחבת על התפוחים המקוררים. מכסים בגיליון גדול של נייר קלף ומעל עם תבנית אפייה, ואז הופכים את עוגת התפוחים על תבנית אפייה מרופדת בקלף. במידת הצורך, לחזור על מחבת העוגה ההפוכה על גבי בצק בצק עלים, משאיר גבול 1 אינץ ' של בצק סביב המחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
10
הסר את מחבת העוגה, חושף את השכבות של תפוחים אפויים. מברשת קלה את הבצק החשוף עם הביצה המוכה ואופים במשך 20 עד 25 דקות, או עד שהבצק הוא חום זהוב ונפח באופן שווה סביב מילוי התפוח. להתקרר מעט, ואז לחתוך לתוך טריזים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי