לואו תמנון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל תמנון לואאו. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב קוקוס, בצל, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. מתכונים דומים: אננס לואו, חזיר לואו לשניים, ו חזיר לואו.
הוראות
בסיר גדול (אשר יכול להכיל עלים לואו ותמנון) לחמם 2 כפות של שמן זרעי גפן על חום בינוני גבוה ולהוסיף חמאה. כאשר הוא מתחיל להבהב, מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף.
מוסיף את עלי הלואו ושופכים במניות עוף. עלי הלואו יבשלו על אש נמוכה במשך זמן רב מאוד עד למכרז, על 6 שעות. לחדש עם מים, לפי הצורך, במהלך הבישול.
כ -30 דקות לפני הארוחה, מברשת את הנותרים 2 כפות שמן זרעי ענבים על התמנון ולהוסיף לסיר של עלי לואאו עם מספיק מים כדי לכסות.
מערבבים את חלב הקוקוס והסוכר בקערה. צור slurry בקערה קטנה נפרדת על ידי לטאטא 2 כפות מים בהדרגה לתוך קורנפלור.
לטאטא את slurry לתערובת חלב קוקוס, ולהוסיף לסיר של עלי לואו ותמנון, ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים עד שהתמנון מבושל דרך, כ -20 דקות.
הסר תמנון לצלחת השירות כדי לנקז ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
הסר את הראש והרגליים של התמנון, לפצל לחצי, ולאחר מכן לחתוך וקוביות קטנות. חזור לסיר של עלי לואאו ולהתאים תיבול, לטעום, עם מלח ופלפל לפי הצורך.