3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
טחון שום מחית כדי להדביק עם מלח קמצוץ. בסיר קטן להמיס חמאה על חום מתון ומערבבים רסק שום. חצי לחם אופקית ומברשת שום חמאה על הצדדים לחתוך. על לחם מטגן אפייה על 4 סנטימטרים מחום עד זהב, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מערבבים מולים לתוך רוטב ומבשלים, מכוסה, 4 עד 8 דקות, או עד מולים נפתחים. (להשליך כל מולים שלא נפתחו לאחר 8 דקות.) מחלקים מולים בין 2 קערות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בשר טחון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
רוטב העונה עם מלח ומצקת על מולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מגישים לחם בצד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מצקת
5
Serve bread on the side.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים