לואיזיאנה גמבו
לואיזיאנה גמבו יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 492 קלוריות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם שעועית כליה, נקניק, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. ציון זה מוצק. נסו לואיזיאנה גמבו, אור לואיזיאנה גמבו, ו לואיזיאנה סגנון גמבו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מכניסים את העוף והמים לתנור הולנדי; מביאים לרתיחה. שומן רזה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 30-45 דקות או עד שהעוף רך.
הסר עוף; מגניב. שמור 6 כוסות מרק.
מוציאים עוף מהעצמות; חותכים לחתיכות בגודל ביס.
בתנור הולנדי או בקומקום מרק מערבבים קמח ושמן עד לקבלת תערובת חלקה; מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה עד להשחמה, 2-3 דקות. מערבבים פנימה את הבצל, הפלפלים, הסלרי והשום; מבשלים 5 דקות או עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה את הנקניקיה, החזיר והמרק השמור והעוף; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות או עד שהעוף כבר לא ורוד.
מוסיפים את השרימפס, הבמיה, השעועית, המלח, הפלפל ורוטב הפלפל החריף; מכסים ומבשלים 10 דקות יותר או עד שהשרימפס הופך ורוד.