לובסטר ושומר נפוליאון עם קרם לובסטר אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לובסטר ושומר נפוליאון עם קרם לובסטר Herbed. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1540 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 116 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פירורי לחם פאנקו, שום, ורמוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פסטה לובסטר עם רוטב שמנת Herbed, אוכלים על שומרי משקל: הלובסטר ליידי מיין לובסטר לחמניות, ו רביולי לובסטר עם מרק לובסטר ו lemongrass-רוטב רכיכה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מניחים את טפרי הלובסטר במים במשך 3 דקות. אל תבשל אותם דרך, אבל מספיק כדי להסיר בקלות מהקליפה.
מוסיפים את הזנבות למים ומבשלים במשך 3 דקות. לחלץ את הבשר מן הטפרים ואת הזנבות ולהניח בצד.
במחבת גדולה לטחון מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים 2 כפות שמן זית.
מוסיף את שאלוט, שום וכל שאריות מן השומר פרוס, לטגן עד מעט חום.
מוסיפים את גופי הלובסטר, את הצדפים הסדוקים מהזנבות והציפורניים, מטגנים עוד 5 דקות.
מוסיפים כמה צביטות טובות של מלח כשר ומערבבים.
Deglaze עם ורמוט ומבשלים עד האלכוהול מבושל בעיקר למטה.
מוסיפים את השמנת הכבדה, הופכים את החום לנמוך.
בואו להתבשל במשך כ -30 דקות. זן, להוסיף טרגון ופלפל. חותכים את זנב הלובסטר המבושל, ומוסיפים לתערובת הקרם.
בעוד הקרם הוא רותח, לפצח את הביצים לתוך קערה גדולה להקציף.
מוסיף את שומר פרוס מעיל היטב.
יוצקים את פירורי הלחם על צלחת. טובלים כל פרוסת שומר בפנקו, לוחצים בחוזקה על המעיל לחלוטין משני הצדדים.
להניח את פרוסות שומר מצופה על צלחת.
במחבת גדולה, לחמם 1/2 כוס שמן קנולה מעל חום בינוני. מטגנים את השומר בפירורי לחם חתיכה אחת בכל פעם, מוודאים שלא צפוף במחבת. כאשר חום זהוב בצד אחד, להעיף ולבשל את הצד השני לאותו חום זהוב, על 3 עד 4 דקות בכל צד.
מסננים את השומר על מגבת נייר ומתבלים במלח.
השלב הבא עובד טוב יותר עם גריל, אבל אם זה לא אופציה, מחבת סאוט עובדת היטב.
מחממים גריל. מעיל טפרים מבושלים par עם שמן זית, מלח, ופלפל.
מניחים את בשר הטופר על גריל חם מאוד, לבשל על 2 דקות לכל צד, ולהסיר מהחום.
כדי לבנות צלחת, להניח פרוסה אחת של שומר, ואז למקם טופר אחד על גבי.
שכבה עוד פרוסה של שומר וטפר נוסף למעלה. כפית את השמנת בנדיבות מעל, מוודא שכל צלחת מקבלת כמות יפה של בשר זנב.