קושימומחה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

לולה בורגר

לולה בורגר
לולה בורגר עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 1072 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם זרעי כמון, ביצים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Horchata של לולה, עוגות עבור לולה, ו לולה שרימפס ופרמזן שיבולת שועל פולנטה עם עגבניות בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
* הערה של קוק: תערובת הבשרים האהובה על מייקל להמבורגר זה היא צ ' אק, סינטה, ו בריסקט
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
3
לבנות אש בינונית-חמה בגריל שלך או מחממים מראש מחבת גריל stovetop.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
כירייםכיריים
גרילגריל
4
מבשלים את הבייקון במחבת סאוט על חום בינוני גבוה, הופך פעם אחת, עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר את הבייקון למגבות נייר לניקוז. שמור את שומן הבייקון במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
6
טופס בשר בקר הקרקע לתוך 4 קציצות, כל אחד על 3 1/2 אינץ ' בקוטר. מתבלים את הקציצות במלח ופלפל שחור סדוק, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
בשר טחוןבשר טחון
מלחמלח
7
שים את ההמבורגרים על הגריל או במחבת הגריל ומבשלים 3 דקות. להעיף ולמעלה כל המבורגר עם פרוסת גבינה. גריל במשך 3 דקות עבור מדיום-רייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
8
הסר אותם לצלחת.
9
מוסיף את מאפינס אנגלית למחבת הגריל או גריל וטוסט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מאפין אנגלימאפין אנגלי
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
10
מבשלים את הביצים בצד שטוף שמש בשומן בייקון בזמן שההמבורגרים לנוח.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ביצהביצה
11
בנה את ההמבורגרים על ידי כך שאתה דורך אותם בין חצאי המאפין יחד עם פרוסות חמוצים, בצל אדום, בייקון, ביצה, וקטשופ חריף.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
קטשופקטשופ
חמוציםחמוצים
בייקוןבייקון
ביצהביצה
12
לארוז את הבצל 2 (1-ליטר) צנצנות לכסות עם מספיק מים לבוא בתוך 1/2 אינץ ' של השפה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מיםמים
13
יוצקים את המים לתוך כוס מדידה. שימו לב לנפח, יוצקים חצי מהמים, ומחליפים אותם בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
14
להוסיף 2 כפות סוכר 2 כפות מלח על כל 3 כוסות של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מלחמלח
15
יוצקים את תערובת החומץ לסיר שאינו מגיב, מוסיפים את זרעי החרדל, פתיתי פלפל אדומים, זרעי כוסברה, פלפל שחור, שום ועלי דפנה, ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. אפשר את הנוזל לרתיחה במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי חרדלזרעי חרדל
עלי דפנהעלי דפנה
חומץחומץ
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
יוצקים את הנוזל החם לתוך הצנצנות כדי לכסות את הבצל בורג על העפעפיים. להכניס למקרר עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
17
בסיר 2 ליטר לא מגיב מעל חום בינוני מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
18
מוסיף את הבצל, שום, וקמצוץ גדול של מלח.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
מלחמלח
19
לטגן עד שקוף, על 2 דקות.
20
מוסיפים את פרזנו צ 'ילי, אנצ' ו צ ' ילה, פתיתי פלפל אדום. מבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
21
מוסיפים את הסוכר החום, כמון, קינמון, רסק עגבניות, וחומץ ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים 3 כוסות מים, מביאים לרתיחה עדינה, ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חומץחומץ
כמוןכמון
מיםמים
22
להסיר את הקטשופ מהחום ולתת להתקרר במשך 15 דקות. זרוק את מקל הקינמון. מחית את התערובת בבלנדר ומתח דרך מסננת, דוחף למטה על כל מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
קטשופקטשופ
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
מסננתמסננת
23
בואו מגניב לשפוך לתוך מיכל אחסון. מכסים את המיכל ומקררים עד 1 חודש.

מרכיבים

1ancho צ'ילה, זרע טחוןancho צ'ילה, זרע טחון8פרוסות1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2(חוֹרֶף)פלפל שחורפלפל שחור4פרוסותפרוסות דקות צ'דרפרוסות דקות צ'דר5פרזנו צ'יילס, זרע וטחוןפרזנו צ'יילס, זרע וטחון2(חוֹרֶף)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)2(חוֹרֶף)זרעי כוסברהזרעי כוסברה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'2(חוֹרֶף)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)1מלפפון חמוץ שמיר, פרוס דקמלפפון חמוץ שמיר, פרוס דק4largesביציםביצים4מאפינס אנגלית, פיצולמאפינס אנגלית, פיצול3שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ4שיני שוםשיני שום4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוקמלח כשר ופלפל שחור סדוק680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר טחון, 75 אחוז רזהבשר טחון, 75 אחוז רזה2(יכול להיות או להרחיק)לתיבול בשרלתיבול בשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל אדום, פרוסבצל אדום, פרוס0(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש4ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכרסוכר170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן4ריבס, קצוץ טרי או קפואחומץ יין לבןחומץ יין לבן1קטןבצל צהוב, טחוןבצל צהוב, טחון