לזניה Cupcake
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו ל-Cupcake Lasnananan לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 511 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך גזר, עלי בזיליקום, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עטיפות wonton אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני פאי תפוחים בעטיפות וונטון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו עוגת לזניה עם ירקות קלויים, דלעת צ'ילי עם Abuelita שתי דרכים-Cupcake ולא-Cupcake: זיווג הקאפקייקס הראשון שלי, ו קאפקייק וניל - מבחן קאפקייק וניל האולטימטיבי שנאפה על ידי 50 אופים ועוד היד נטויה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: 8-גביע nonstick מאפין פאן
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שיני השום ואת פתיתי הפלפל האדום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא זהוב, על 5 דקות.
מוסיף את התרד, קומץ בכל פעם, ומערבבים ומטגנים עד שהוא wilts, על 3 דקות.
מוסיף את מיץ לימון ולאחר מכן להעביר את התרד למסננת להגדיר מעל קערה לנקז.
להזמין 8 כפות של פרמזן ו 8 כפות של מוצרלתיס יהיה ציפוי. הגבינה הנותרת תשמש lasagnas (שים לב שאתה יכול לשנות את כמות הגבינה כדי לטעום לזכור כי פרמזן הוא מלוח, מוצרלה הוא מתוק, כמו גם מלוח ומסייע להחזיק את lasagnas יחד, ואת ricotta הוא מתוק וקרם).
תתחיל להרכיב את הלזניות. קו כל עובש cupcake עם עטיפה עגולה wonton. שים קצת פרמזן, קצת מוצרלה, וקצת ריקוטה לתוך כל תבנית. למעלה עם קצת תרד וכף מלאה ברוטב. חזור על שכבות של עטיפות וונטון, גבינות, תרד ורוטב, יצירת 6 שכבות בסך הכל, וכלה ברוטב.
מפזרים כל לזניה עם פרמזן שמורות ומוצרלה. ("Cupcakes" ניתן לחלופין עם ציפוי ורוד ריקוטה. (ראה הפתק של קוק.)
אופים עד lasagnas משחימים יפה, כ -20 דקות.
מגישים חם מעוטר עגבניות שרי ועלי בזיליקום.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה (זה צריך מעיל התחתון של המחבת, להוסיף קצת יותר אם המחבת שלך רחב).
מוסיפים את שיני השום. העונה עם פלפל שחור ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד השום הוא זהוב, על 5 דקות.
הסר וזרוק את השום. מנמיכים את החום בינוני ולהוסיף את בזיליקום. מבשלים רק עד הבזיליקום wilts, ולאחר מכן להוסיף את היין. מערבבים את משחות הבשר והירקות, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות והגזר. מבשלים את הרוטב, ערבוב מדי פעם, עד הגזרים רכים והרוטב מתוק, על 25 דקות. זרוק את הגזרים. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ואז מקררים או מקפיאים עד הצורך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון