לזניה אספרגוס יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם עלי בזיליקום, עגבניות מיובשות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו לזניה אספרגוס, לזניה חזיר אספרגוס, ו לזניה אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים 1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
3
מוסיף את הפסטה ומבשל עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות עבור פסטה מיובשת או 2 עד 3 דקות עבור פסטה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
5
במעבד מזון לשלב עגבניות מיובשות ובזיליקום. דופק עד התערובת משולבת.
מוסיפים 1 כף שמן זית, בצל ושום ומבשלים עד למכרז, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
10
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד מכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
11
מעבירים את התערובת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מוסיפים את ריקוטה, מלח ופלפל ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
פלפל
מלח
13
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ מפזרים חלק מתערובת העגבניות המיובשת על החלק התחתון של צלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
תבנית אפייה
תנור
14
מניחים כמה סדינים לזניה, אז תערובת אספרגוס חצי. לאחר מכן מפזרים קצת גבינת מוצרלה וכמה הנותרים 3/4 כוס פרמזן. המשך עבור שכבה נוספת 1. למעלה עם סדינים לזניה, כמה תערובת עגבניות מיובשות שמש, מוצרלה, ופרמזן. נקד את החלק העליון עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
אטריות לזניה
עגבניות מיובשות
אספרגוס
פרמזן
חמאה
15
אופים עד שהמרכיבים חמים והגבינה מותכת, כ -25 דקות.