לזניה אפויה בלחמניה
לסגנן אפוי בלחמנייה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ואספו לחמניות הוגי, גבינת צ'דר, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: לסגנן קל בלחמנייה, מתאבנים לחמניות ברי/חמוציות אפויות, ו צ'אר סוי באו אפוי (לחמניית חזיר מנגל קנטונזית).
הוראות
מחממים תנור ל 350 אום. הכינו 2 אינץ'.- חתך רחב בצורת וי במרכז כל לחמניה עד 1 אינץ ' מלמטה.
הסר חלק לחתוך ולשמור לשימוש אחר.
מניחים לחמניות על תבנית אפייה לא משומנת.
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית 6-8 דקות או עד שכבר לא ורוד, פורצים לפירורים; מסננים. מערבבים פנימה רוטב ספגטי,אבקת שום ותיבול איטלקי; מחממים.
בינתיים מערבבים בקערה קטנה גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן ומחצית מגבינות הצ ' דר והמוצרלה. כף רוטב בשר ללחמניות; מעליו תערובת ריקוטה. מכסים באופן רופף בנייר כסף.
מפזרים צמרות עם גבינות צ ' דר ומוצרלה שנותרו; אופים, לא מכוסים, 3-5 דקות או עד שהגבינה נמסה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם בחירה מצוינת ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. הוויגנאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
![ויגנאמג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גרן סלציון]()
ויגנאמג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גרן סלציון
היין מיוצר רק בשנים העתיקות הטובות ביותר, עם ענבים מאזורי גידול הענבים העיקריים של החווה בדרום מערב. זהו צבע אדום אודם עמוק. הניחוח הוא אינטנסיבי מאוד, מתמשך, עדין, עם רמזים של טבק, אלון וגרגרים. מלא, ארוך, חם פה מרגיש.