קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

לזניה אפויה בלחמניה

לזניה אפויה בלחמניה
לסגנן אפוי בלחמנייה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ואספו לחמניות הוגי, גבינת צ'דר, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 40%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: לסגנן קל בלחמנייה, מתאבנים לחמניות ברי/חמוציות אפויות, ו צ'אר סוי באו אפוי (לחמניית חזיר מנגל קנטונזית).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 אום. הכינו 2 אינץ'.- חתך רחב בצורת וי במרכז כל לחמניה עד 1 אינץ ' מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר חלק לחתוך ולשמור לשימוש אחר.
3
מניחים לחמניות על תבנית אפייה לא משומנת.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית 6-8 דקות או עד שכבר לא ורוד, פורצים לפירורים; מסננים. מערבבים פנימה רוטב ספגטי,אבקת שום ותיבול איטלקי; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
רוטב פסטהרוטב פסטה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
בינתיים מערבבים בקערה קטנה גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן ומחצית מגבינות הצ ' דר והמוצרלה. כף רוטב בשר ללחמניות; מעליו תערובת ריקוטה. מכסים באופן רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
אופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מפזרים צמרות עם גבינות צ ' דר ומוצרלה שנותרו; אופים, לא מכוסים, 3-5 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם בחירה מצוינת ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. הוויגנאמאג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גראן סלציונה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
ויגנאמג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גרן סלציון
ויגנאמג ' יו קיאנטי קלאסיקו מונה ליסה גרן סלציון
היין מיוצר רק בשנים העתיקות הטובות ביותר, עם ענבים מאזורי גידול הענבים העיקריים של החווה בדרום מערב. זהו צבע אדום אודם עמוק. הניחוח הוא אינטנסיבי מאוד, מתמשך, עדין, עם רמזים של טבק, אלון וגרגרים. מלא, ארוך, חם פה מרגיש.