קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות24
ציון בריאות10
מגזין

לזניה בייקון-קולבי

לזניה בייקון-קולבי
לזניה בייקון-קולבי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא את קולבי גבינה, מלח, רוטב עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: כריכי נקניק קולבי חמים, קולבי תפוחי אדמה מטוגנים, ו כריכי בשר חזיר וקולבי אפויים.

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים בשר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים את הבייקון, רוטב עגבניות, עגבניות, סוכר ומלח; מבשלים עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מורחים 1 רוטב בשר כוס בכל אחד משני משומן 13-in. אקס-9-אין. אפיית כלים.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
שכבה עם ארבע אטריות, 1-2/3 כוסות רוטב בשר, 1-1/3 כוסות גבינה בכל מנה. חזור על שכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מכסים ואופים ב 350° במשך 40 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד תוסס.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך.