לזניה דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה דלעת. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 848 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה לא להרתיח, בצל, אגוז מוסקט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו לזניה דלעת, צלוי דלעת & לזניה תרד, ו לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה לא דביקה, מחממים את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את chard, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, 1/2 כפית מרווה, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט. לבשל, ערבוב, עד chard הוא נבול ולא נוזל נשאר במחבת, 5 עד 10 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד 2 כוסות של הדלעת, 3/4 כוס שמנת, 1/2 כוס פרמזן, ואת הנותרים 1 1/4 כפיות מלח, 1/2 כפית פלפל, 1/2 כפית מרווה, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט.
יוצקים את החלב לתבנית אפייה 8 על 12 אינץ'. למעלה החלב עם שליש האטריות, ולאחר מכן להפיץ חצי תערובת דלעת על האטריות.
שכבה מחצית השוויצרי chard מעל הדלעת העליון עם שכבה שנייה של אטריות. חזור עם שכבה נוספת של דלעת, chard שוויצרי, אטריות.
שלב את הנותרים 1 כוס דלעת 3/4 כוס שמנת.
מורחים את התערובת באופן שווה על החלק העליון של הלזניה, מפזרים את כוס 1 הנותרים של פרמזן, נקודה עם החמאה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות עד הזהב, על 15 דקות יותר.
המלצת יין: דלעת מתוקה ופרמזן עשיר דורשים לבן חזק עם קצת מתיקות משלו. פינו גרי מאורגון יהיה מושלם.