לזניה ירקות קלויים עם גבינת עיזים
המתכון קלוי לזניה ירקות עם גבינת עיזים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 442 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. אם יש לך בזיליקום פסטו, פטריות, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוף, פלפל אדום קלוי לזניה גבינת עיזים, פיצה קלויה עם ירקות וגבינת עיזים, ו פסטה ירקות צלויה עם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום למחבת 232°. Spray 15x10x1 אינץ ' עם ספריי בישול. במחבת, מניחים פלפלים, דלעת קיץ, בצל ופטריות בשכבה אחת. ריסוס ירקות עם תרסיס בישול; מפזרים מלח ופלפל.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות, הפיכת ירקות פעם אחת, עד פריך במכרז.
בינתיים, תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול. לבשל ולנקות אטריות לפי הוראות על החבילה באמצעות זמן טבח מינימלי. בקערה בינונית, להתפורר chvre לתוך פסטו; מערבבים.
מורחים 1/2 כוס רוטב פסטה בתבנית אפייה; למעלה עם 3 אטריות.
שכבה עם חצי תערובת פסטו ו 2 כוסות של הירקות. למעלה עם 3 יותר אטריות. למעלה עם רוטב 3/4 כוס 1 כוס מגורר גבינה תערובת. למעלה עם 2 כוסות ירקות, 3 אטריות, שנותר מחצית תערובת פסטו, 2 כוסות ירקות, 3 אטריות ורוטב 3/4 כוס.
מפזרים נשאר 1 כוס גבינה גרוסה מעל.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-375F.
אופים חשפו 20 עד 30 דקות או עד חם.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.