לזניה לבבית עם רוטב בשר איטלקי
לזניה לבבית עם רוטב בשר איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת מכילה 317 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלבונים ביצה, פלפל, גבינת מוצרלה חלקיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. נסו רוטב בשר איטלקי לבבי, לזניה איטלקית (עם בשר), ו לזניה עם רוטב בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים.
מורחים 1 1/2 כוסות רוטב בשר איטלקי בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מסדרים 4 אטריות על רוטב בשר; למעלה עם חצי תערובת ריקוטה, 1 1/2 כוסות רוטב בשר איטלקי, ו 3/4 כוס מגורר מוצרלה. מסדרים 4 אטריות על גבי גבינה; למעלה עם תערובת גבינת ריקוטה הנותרים 1/2 כוסות רוטב בשר איטלקי. סדר 4 אטריות מעל רוטב; העליון עם הנותרים 1 1/2 כוסות רוטב בשר איטלקי.
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 3/4 כוס גבינת מוצרלה.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 50 דקות עד 1 שעה. לחשוף ולאפות 5 דקות יותר.
הסר מהתנור; תן לעמוד 15 דקות.
* 1/2 כוס גבינת פרמזן טריה מגורר ניתן להחליף.