לזניה מקסיקנית על ידי המטבח של קמפבל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לזניה מקסיקנית על ידי המטבח של קמפבל. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 240 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם לזניה אטריות, קמפבל® קרם מרוכז של מרק פטריות, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: המבורגר הודו ליד המטבח של קמפבל, מטבל תרד חם במטבח של קמפבל, ו Campbell ' S Kitchen Easy Chicken Paprikash.
הוראות
מערבבים את מרק פטריות וחלב בקערה קטנה עד התערובת חלקה.
מבשלים את הבשר, בצל ואבקת צ ' ילי בסיר 3 ליטר על חום בינוני גבוה עד הבשר משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות להפריד בשר.
מערבבים את מרק העגבניות בסיר ומבשלים עד שהתערובת חמה ומבעבעת.
שכבה חצי מתערובת הבשר, 2 אטריות לזניה וחצי מתערובת מרק הפטריות בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ', זמירה אטריות כדי להתאים את המנה, במידת הצורך. חזור על השכבות.
אופים ב 400 מעלות F. במשך 30 דקות או עד המילוי חם והגבינה נמסה.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין