לזניה מקסיקנית תוצרת בית
לזניה מקסיקנית תוצרת בית דורשת כשעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.36 $ למנה. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו זה מכיל 362 קלוריות , 21 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש שמנת, גבינת צ'דר, בצל וביצה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם ציון של 43% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: לזניה ירקות עם דפי לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה) , לזניה ירקות עם דפי לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה) ולזניה מקסיקנית .
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והבצל רך; לנקז. מערבבים את רוטב הפיקנטה, השעועית, המלח והפלפל; לְהַפְרִישׁ.
בקערה קטנה מערבבים גבינת קוטג' וביצה.
מורחים שליש מתערובת הבשר באחד 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה או שתיים 8-in. צלחות אפייה מרובעות. מעל חצי מגבינת מונטריי ג'ק, חצי מתערובת גבינת קוטג' ושש טורטיות (קורעים טורטיות במידת הצורך כדי לכסות את הגבינה בצורה מלאה יותר). חוזרים על שכבות, ומסיימים בבשר.
אופים ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות.
מניחים לעמוד מספר דקות לפני ההגשה.
מקשטים בבצל ירוק ומגישים עם שמנת חמוצה אם רוצים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-36 דולר.
![Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva]()
Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva
ה-Villa Antinori Chianti Classico Riserva משנת 2010 עשויה מ-90% סנג'ובזה ו-10% מרלו, בצבע אדום אודם עז עם ניחוחות פירות ותבלינים. נגיעות קלות מהיישון בעץ האלון מדגישות את תווי הדובדבן והגרגרים האדומים האופייניים לענבי הסנג'ובזה. טעמי היין הרמוניים בחך עם טאנינים מאוזנים ובשלים. הגימור המתמשך הוא תוסס עם מינרליות נעימה, האופיינית לקיאנטי קלאסיקו.