לזניה סולת עם Amatriciana חריף עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם בייקון, מים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bucatini All ' Amatriciana עם כדורי מוצרלה מעושנים חריפים, Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), ו לזניה נקניק פיקנטי.
הוראות
1
כדי להכין פסטה, כפות קלות נמרח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
2
שלב קמחים במעבד מזון; תהליך 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
שלב 1/3 כוס מים, 2 כפות שמן, וביצים בקערה, ערבוב היטב עם מקצף. עם ריצת מעבד, לאט לשפוך תערובת מים דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד הבצק יוצר כדור. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 5 פעמים. לעצב בצק לדיסק. בצק אבק בקלילות עם קמח; לעטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מים
ביצה
עוטף
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מקציף
קערה
4
בואו לעמוד 30 דקות.
5
מחלקים בצק ל 6 מנות שוות. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), הקש חלק בצק לתוך מלבן צר שטוח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
6
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 20 x 4inch, לאבק בקמח, במידת הצורך (הפיכת הבצק מדי פעם ולאבק את פני השטח עם קמח).
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
7
להניח גיליון פסטה שטוח; כיסוי. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו כדי ליצור 6 גיליונות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
פסטה
8
כדי להכין רוטב, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים בצל, 1 כף שמן, ושום לטפטף במחבת; לטפטף 5 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים 1/2 כוס מים ועגבניות; מביאים לרתיחה. מערבבים 1/2 כפית מלח ופלפל. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
מים
11
להביא 6 ליטרים מים 1 כף מלח לרתיחה. לאט לאט להוריד 1 גיליון פסטה לתוך מים רותחים; לבשל 1 1/2 דקות או עד הסוף. בזהירות להסיר פסטה מן המים עם כפית מחוררת; להניח פסטה שטוח על מחבת ג ' לי רול מכוסה מגבת לחה; כיסוי. חזור על הנוהל עם גיליונות פסטה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
ג'לי
פסטה
מים
גלול
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
12
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
מניחים 1 גיליון פסטה על כל אחד 6 מנות אפייה בודדים מצופה קלות עם תרסיס בישול; כף 1 רוטב כף מעל כל מנה. מקפלים אטריות על רוטב. חזור על הליך 5 פעמים, מסתיים עם רוטב. למעלה כל מנה עם 4 כפיות מוצרלה ו 1 כף Parmigiano-רג ' יאנו. מכסים כל תבנית אפייה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מוצרלה
Parmigiano Reggiano
פסטה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
14
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד גבינה נמסה ופסטה מחוממת היטב.