קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

לזניה סולת עם Amatriciana חריף

לזניה סולת עם Amatriciana חריף
לזניה סולת עם Amatriciana חריף עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם בייקון, מים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bucatini All ' Amatriciana עם כדורי מוצרלה מעושנים חריפים, Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), ו לזניה נקניק פיקנטי.

הוראות

1
כדי להכין פסטה, כפות קלות נמרח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
2
שלב קמחים במעבד מזון; תהליך 30 שניות.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
שלב 1/3 כוס מים, 2 כפות שמן, וביצים בקערה, ערבוב היטב עם מקצף. עם ריצת מעבד, לאט לשפוך תערובת מים דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד הבצק יוצר כדור. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 5 פעמים. לעצב בצק לדיסק. בצק אבק בקלילות עם קמח; לעטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
קערהקערה
4
בואו לעמוד 30 דקות.
5
מחלקים בצק ל 6 מנות שוות. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), הקש חלק בצק לתוך מלבן צר שטוח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 20 x 4inch, לאבק בקמח, במידת הצורך (הפיכת הבצק מדי פעם ולאבק את פני השטח עם קמח).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
7
להניח גיליון פסטה שטוח; כיסוי. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו כדי ליצור 6 גיליונות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
פסטהפסטה
8
כדי להכין רוטב, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים בצל, 1 כף שמן, ושום לטפטף במחבת; לטפטף 5 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים 1/2 כוס מים ועגבניות; מביאים לרתיחה. מערבבים 1/2 כפית מלח ופלפל. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
11
להביא 6 ליטרים מים 1 כף מלח לרתיחה. לאט לאט להוריד 1 גיליון פסטה לתוך מים רותחים; לבשל 1 1/2 דקות או עד הסוף. בזהירות להסיר פסטה מן המים עם כפית מחוררת; להניח פסטה שטוח על מחבת ג ' לי רול מכוסה מגבת לחה; כיסוי. חזור על הנוהל עם גיליונות פסטה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ג'ליג'לי
פסטהפסטה
מיםמים
גלולגלול
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
12
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מניחים 1 גיליון פסטה על כל אחד 6 מנות אפייה בודדים מצופה קלות עם תרסיס בישול; כף 1 רוטב כף מעל כל מנה. מקפלים אטריות על רוטב. חזור על הליך 5 פעמים, מסתיים עם רוטב. למעלה כל מנה עם 4 כפיות מוצרלה ו 1 כף Parmigiano-רג ' יאנו. מכסים כל תבנית אפייה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מוצרלהמוצרלה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד גבינה נמסה ופסטה מחוממת היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור