לזניה סולת עם Amatriciana חריף
לזניה סולת עם Amatriciana חריף עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם בייקון, מים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bucatini All ' Amatriciana עם כדורי מוצרלה מעושנים חריפים, Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), ו לזניה נקניק פיקנטי.
הוראות
כדי להכין פסטה, כפות קלות נמרח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
שלב קמחים במעבד מזון; תהליך 30 שניות.
שלב 1/3 כוס מים, 2 כפות שמן, וביצים בקערה, ערבוב היטב עם מקצף. עם ריצת מעבד, לאט לשפוך תערובת מים דרך מצנח מזון, עיבוד רק עד הבצק יוצר כדור. הפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 5 פעמים. לעצב בצק לדיסק. בצק אבק בקלילות עם קמח; לעטוף בניילון נצמד.
מחלקים בצק ל 6 מנות שוות. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), הקש חלק בצק לתוך מלבן צר שטוח.
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 20 x 4inch, לאבק בקמח, במידת הצורך (הפיכת הבצק מדי פעם ולאבק את פני השטח עם קמח).
להניח גיליון פסטה שטוח; כיסוי. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו כדי ליצור 6 גיליונות.
כדי להכין רוטב, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מוסיפים בצל, 1 כף שמן, ושום לטפטף במחבת; לטפטף 5 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 1/2 כוס מים ועגבניות; מביאים לרתיחה. מערבבים 1/2 כפית מלח ופלפל. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם.
להביא 6 ליטרים מים 1 כף מלח לרתיחה. לאט לאט להוריד 1 גיליון פסטה לתוך מים רותחים; לבשל 1 1/2 דקות או עד הסוף. בזהירות להסיר פסטה מן המים עם כפית מחוררת; להניח פסטה שטוח על מחבת ג ' לי רול מכוסה מגבת לחה; כיסוי. חזור על הנוהל עם גיליונות פסטה הנותרים.
מניחים 1 גיליון פסטה על כל אחד 6 מנות אפייה בודדים מצופה קלות עם תרסיס בישול; כף 1 רוטב כף מעל כל מנה. מקפלים אטריות על רוטב. חזור על הליך 5 פעמים, מסתיים עם רוטב. למעלה כל מנה עם 4 כפיות מוצרלה ו 1 כף Parmigiano-רג ' יאנו. מכסים כל תבנית אפייה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 350 במשך 10 דקות או עד גבינה נמסה ופסטה מחוממת היטב.