לזניה עוף באפלו מחבת
מחבת באפלו עוף לזניה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 509 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, שום, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-22 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה עוף באפלו, לזניה עוף באפלו, ו לזניה עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
ב 12 אינץ מחבת ovenproof, שמן חום על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים עד רך.
הוסף עוף; לבשל על 5 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מערבבים עגבניות, רוטב כנף באפלו, חמאה, מלח, פלפל, 3/4 כוס גבינת מוצרלה ואת אטריות לזניה.
חום לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 20 דקות.
מערבבים בעדינות בגבינת ריקוטה, נשאר 3/4 כוס גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מקום מחבת תחת broiler; לצלות עד השחמה קלה.