לזניה עוף שמימי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינת קוטג', חמאה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו השמימי" עוף " (Frichik) תבשיל, לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו Pavlova שמימי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות או עד מכרז. מערבבים במרק וב-5 המרכיבים הבאים. שמור 1 כוס רוטב.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.