לזניה פלורנטין
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לרפרטואר שלך, לזניה פלורנטין עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 292 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם תרד, גבינת מוצרלה, גבינת קוטג'וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחמניות לזניה פלורנטיניות עוף, אופה לזניה פלורנטינית שבורה, ו רול - אפים של לזניה פלורנטינית.
הוראות
בקערה שלבו ביצה, תרד וגבינת קוטג'; מניחים בצד. ב-11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה, שכבת מחצית מרוטב העגבניות, אטריות, תערובת תרד, ביצים ומוצרלה. חזור על שכבות.
שלב את הפירורים, הפרמזן, החמאה והשום; מפזרים מעל.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 35 דקות; לחשוף ולאפות 10 דקות יותר או עד לחימום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיית פלורנטין. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "