לזניה פסטו
לזניה פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו פסטו בזיליקום, גבינת מוצרלה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . מתכונים דומים: לזניה פסטו, לזניה פסטו ואפונה, ו לזניה צמחונית פסטו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים לזניה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, בצל מטגן בשמן זית עד רך.
הסר מהחום ומערבבים בפסטו. בקערה גדולה לערבב גבינת ריקוטה, ביצה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
בתבנית אפייה משומנת 3 ליטר, שכבת האטריות ואז תערובת תרד, ואחריו תערובת ריקוטה.
מפזרים מוצרלה. חזור על השכבות המסתיימות עם אטריות על גבי.
מורחים את רוטב אלפרדו על החלק העליון ומפזרים פרמזן.
מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 55 דקות.