לזניה פסטו מעוך ספגטי
מתכון ספגטי Pesto Lasganananne מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי פטריות, שום, רוטב ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לזניה פסטו עוף גבינה ממולא ספגטי סקווש, לזניה סקווש ספגטי, ו תבשיל לזניה סקווש ספגטי.
הוראות
מבשלים את דלעת הספגטי. אתה יכול לאפות אותו, לחמם אותו במיקרוגל, או לעשות מה שעשיתי ולחץ לבשל אותו. כדי לבשל לחץ, לחתוך את הסקווש לשניים לגרוף את הזרעים.
מניחים סל קיטור בסיר הלחץ שלך, מוסיפים 1 כוס מים, ומניחים את חצאי הסקווש בסל. חותם סיר לחץ ומבשלים בלחץ גבוה במשך 8 דקות. לשחרר לחץ, לחשוף, ולאפשר את הסקווש להתקרר עד שתוכל להתמודד עם זה בנוחות.באמצעות מזלג, לגרד את החוטים של " ספגטי."זה עלול לקחת קצת מאמץ וללכת נגד התבואה.”
שים את גדילי סקווש לתוך מסננת להגדיר מעל קערה גדולה ולהניח בצד. (אתה יכול לבשל את הדלעת ספגטי מראש כל עוד אתה לנקז אותו היטב לפני השימוש.)
מחממים מחבת רוטב בינונית.
מוסיפים את הפטריות ו 1 שן שום קצוץ, יחד עם 1 כף מים. מערבבים ומכסים בחוזקה. מבשלים, ערבוב כל 60 שניות, עד הפטריות לרכך להפריש המיצים שלהם, על 3 דקות. לחשוף ולבשל עד שרוב הנוזל מתאדה. מתבלים קלות במלח ופלפל, אם תרצו, ומניחים בצד.הפוך את המילוי: התחל את מעבד המזון שלך ושחרר את 2 שיני שום קלופים. תהליך עד קצוץ דק.
מניחים את כל החומרים לתוך בלנדר תערובת עד חלקה לחלוטין.מחממים תנור ל 191°. שמן קל 2 1/2 ל 3 צלחת תבשיל מלבני ליטר. (שלי הוא 9.5 x 6.5 x 3 אינץ ' עמוק.) להרכיב את הלזניה: כפית על 1/4 כוס רוטב הספגטי לתוך החלק התחתון של המנה, רק מספיק כדי מעיל התחתון.
מורחים חצי מדלעת הספגטי על הרוטב ומפזרים מלח ופלפל אם תרצו. זרוק את המילוי על הדלעת על ידי כפות גדולות ולאחר מכן להפיץ אותו באופן שווה. מסדרים את הפטריות מעל המילוי, ואחריו התרד, אם אתה משתמש בו.
יוצקים חצי מרוטב הגבינה על התרד והפטריות.
מוסיפים את הדלעת הנותרת, מחליקים אותה לשכבה זוגית.
יוצקים את רוטב הספגטי שנותר מעל.
אופים במשך 15 דקות. ואז בזהירות, החל במרכז המחבת, יוצקים את רוטב הגבינה הנותר מעל, נזהרים לא להתיז את הרוטב על המחבת החמה. חזור לתנור ומבשל עד הלזניה מבעבעת בכל רחבי הקצוות, על 30-40 דקות יותר.
הסר מהתנור ולאפשר לעמוד לפחות 15 דקות-הרוטב יעבה ואת הלזניה יהיה פחות מימי ככל שהוא עומד.