לזניה צ'ילי בשרנית
לזניה בשרנית צ'ילי היא מנה עיקרית ים תיכונית. מתאים ל-12 מנות. תמורת $1.4 למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -24 גרם חלבון , 26 גרם שומן , ובסך הכל 454 קלוריות . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הסופרבול . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . אם יש לכם עד 3 פלפלי ג'לפנו, אבקת צ'ילי, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: לזניה בשרית , לזניה בשרית חריפה ולזניה בשרית מתובלת .
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה. בינתיים מבשלים במחבת גדולה את בשר הבקר, הבצל, הפלפלים ואבקת הצ'ילי.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה.
מוסיפים את המרק, התירס, רוטב העגבניות, רסק העגבניות והזיתים; מבשלים עד לחימום.
מורחים 1/2 כוס רוטב בשר ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
שכבה עם ארבע אטריות, מחצית מהרוטב הנותר ושליש מהגבינה. חזור על שכבות פעם אחת. משטחים עם שאר האטריות והגבינה.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. לגלות; אופים 15 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. אתה יכול לנסות את Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
![Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva]()
Ricasoli Brolio Chianti Classico Riserva
צבע אדום אודם עז. תווים ברורים של תותים, פטל, תבלינים ווניל בולטים באף. היין רך ומתעטף על החך; האיזון הנכון בין חומציות וטאנינים מותיר טעם לוואי נעים ומתמשך בפה.תערובת: 80% סנג'ובזה, 15% מרלו, 5% קברנה סוביניון.