לזניה צלחת עמוקה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . גשו לסופר וקנו בצל, פטרוזיליה, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: פשטידת בשר חזיר עמוקה., צלחת עמוקה עוגת דובדבנים, ו פיצה דיפ-דיש.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים אטריות לזניה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
4
במחבת מעל חום בינוני, חום את הנקניק עם הבצל, שום ו 1/2 הפטרוזיליה; לנקז שומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
נקניק
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים רסק עגבניות, רוטב עגבניות, מים, תיבול איטלקי, אורגנו ובזיליקום; מערבבים היטב. מבשלים, מכוסה, במשך 5 דקות; ערבוב מדי פעם.
מורחים 2 כוסות רוטב בתחתית תבנית האפייה מוכן. להתחיל שכבות עם 4 אטריות, 1/2 גבינה לערבב, 1/3 הנותרים רוטב, ו 1 כוס מוצרלה. חזור על שכבה זו שוב; השכבה האחרונה תהיה אטריות, רוטב גבינת מוצרלה. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פסטה
גבינה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תבנית אפייה
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר את רדיד; אופים, חשוף, 10 דקות נוספות, או עד גבינה הוא מבעבע ומתחיל חום.