לזניה צמחונית
לזניה צמחונית עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 832 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מוצרלה, תיבול, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו לזניה צמחונית, לזניה צמחונית מאוד, ו לזניה צמחונית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
גרעין וזרע את הפלפלים. שים על מגש סדין וצלי עד העורות חרוכים, על 2 עד 3 דקות בכל צד.
מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד.
בואו לשבת במשך 10 דקות ולאחר מכן לקלף את העור.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני על חום גבוה בינוני, ומורידים את התנור ל 350 מעלות F.
פורסים את החצילים והדלועים לאורכם לחתיכות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים על תבנית אפייה טפטוף שמן קנולה וחומץ בלסמי מעל. לזרוק עם מלח ופלפל, לפי הטעם. שים על הגריל החם ומבשלים כ 2 דקות בכל צד. להזמין 6 חתיכות של חצילים בגריל עבור עגול 2 חציל מתכון
בקערה קטנה לשלב את ריקוטה, ביצה, תיבול איטלקי, פטרוזיליה, מלח ופלפל, לפי הטעם.
בתבנית אפייה 9 על 9 הניח שכבה אחת של חצילים בגריל העליון עם 1 של פלפלים קלויים. מתבלים כל שכבה עם מעט מלח ופלפל.
מורחים 1/3 של תערובת ריקוטה מעל.
שכבה נוספת שכבה אחת של חצילים ואחריו חתיכה 1 של סקווש בגריל. למעלה עם עוד 1/3 של תערובת ריקוטה (לשמור את שארית עבור עגול 2 " חצילים
Rollatini") ושכבה סופית של חצילים ופלפל קלוי שנותר ודלעת צהובה.
מפזרים גבינת מוצרלה. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 25 דקות, ולאחר מכן להסיר את נייר הכסף ואופים עד מחומם דרך גבינה הוא השחמה מבעבע, כ 10 דקות יותר.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות.
בקערה של processer מזון דופק יחד בזיליקום, שום, אגוזי מלך וגבינת פרמזן. עם מעבד המזון פועל, טפטוף איטי בשמן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
כדי לשרת, לחתוך את הלזניה לתוך 4 ריבועים.
מגישים עם כפית נדיבה של פסטו.