קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות15
ציון בריאות25
מגזין

לזניה קלילה וטעימה

לזניה קלילה וטעימה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לאוסף שלך, לזניה קלה וטעימה עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.71 דולר למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת קוטג', גבינת מוצרלה, רסק עגבניות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 67%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת גבינה טעימה (בישול קל), פרפה קליל יופלה טעים לזמן חטיף ולזניה אנצ'ילדה עוף קל.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' בכפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות בסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצל והשום עד שהבצל נעשה שקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מערבבים פנימה את ההודו, הפטריות, הבזיליקום, האורגנו והפלפל השחור; מבשלים ומערבבים עד שההודו כבר לא ורוד והפטריות שחררו את הנוזל שלהן, 10 עד 15 דקות. שוברים את בשר ההודו לפירורים תוך כדי בישול. מערבבים פנימה את קוביות העגבניות, רסק העגבניות והתרד. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שעלי התרד נבולים, כ-5 דקות; לכבות את המבער.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מערבבים בקערה את הגבינת הקוטג', החלבונים, הפטרוזיליה וגבינת הפרמז'ן עד לאיחוד יסודי. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים 4 אטריות לזניה לתוך תבנית האפייה המוכנה, חופפים במידת הצורך, ויוצקים מחצית מתערובת ההודו על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
מורחים מחצית מפרוסות הקישואים על רוטב הבשר, ומעליהם מחצית מתערובת הקוטג'.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מורחים מחצית מגבינת המוצרלה על שכבת הקוטג'. חזור על השכבות, החל מ-4 אטריות נוספות, רוטב הבשר הנותר, פרוסות הקישואים, תערובת הגבינה הקוטג'ית ושארית גבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
אופים את הלזניה בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע והגבינה נמסה ומשחימה, 45 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

822דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות4חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)4גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי30דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2881 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות, פרוסותפטריות טריות, פרוסות2881 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות, פרוסותפטריות טריות, פרוסות4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1אוראו ממולאים כפולים2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.הודו טחוןהודו טחון565דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת קוטג'דל שומןגבינת קוטג'דל שומן251 לב מפאלדי טרי אם אפשרgrated low-fat Parmesan cheesegrated low-fat Parmesan cheese226דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת מוצרלה גרוסה דלת שומןגבינת מוצרלה גרוסה דלת שומן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק4חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש8אטריות לזניה ללא רתיחהאטריות לזניה ללא רתיחה180דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.chopped fresh spinach, washed and driedchopped fresh spinach, washed and dried170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ372דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קישואים, פרוסקישואים, פרוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.