קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות15
ציון בריאות25
מגזין

לזניה קלילה וטעימה

לזניה קלילה וטעימה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לאוסף שלך, לזניה קלה וטעימה עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.71 דולר למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת קוטג', גבינת מוצרלה, רסק עגבניות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 67%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת גבינה טעימה (בישול קל), פרפה קליל יופלה טעים לזמן חטיף ולזניה אנצ'ילדה עוף קל.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' בכפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות בסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצל והשום עד שהבצל נעשה שקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מערבבים פנימה את ההודו, הפטריות, הבזיליקום, האורגנו והפלפל השחור; מבשלים ומערבבים עד שההודו כבר לא ורוד והפטריות שחררו את הנוזל שלהן, 10 עד 15 דקות. שוברים את בשר ההודו לפירורים תוך כדי בישול. מערבבים פנימה את קוביות העגבניות, רסק העגבניות והתרד. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שעלי התרד נבולים, כ-5 דקות; לכבות את המבער.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מערבבים בקערה את הגבינת הקוטג', החלבונים, הפטרוזיליה וגבינת הפרמז'ן עד לאיחוד יסודי. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים 4 אטריות לזניה לתוך תבנית האפייה המוכנה, חופפים במידת הצורך, ויוצקים מחצית מתערובת ההודו על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מורחים מחצית מפרוסות הקישואים על רוטב הבשר, ומעליהם מחצית מתערובת הקוטג'.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מורחים מחצית מגבינת המוצרלה על שכבת הקוטג'. חזור על השכבות, החל מ-4 אטריות נוספות, רוטב הבשר הנותר, פרוסות הקישואים, תערובת הגבינה הקוטג'ית ושארית גבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
אופים את הלזניה בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע והגבינה נמסה ומשחימה, 45 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

822חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות4חתיכות טופי הית' ברמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)41/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים30חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים2881 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות, פרוסותפטריות טריות, פרוסות2881 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות טריות, פרוסותפטריות טריות, פרוסות4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1אוראו ממולאים כפולים2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'הודו טחוןהודו טחון565חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת קוטג'דל שומןגבינת קוטג'דל שומן251 לב מפאלדי טרי אם אפשרgrated low-fat Parmesan cheesegrated low-fat Parmesan cheese226חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלה גרוסה דלת שומןגבינת מוצרלה גרוסה דלת שומן22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק4חתיכות טופי הית' בראורגנו מיובשאורגנו מיובש8אטריות לזניה ללא רתיחהאטריות לזניה ללא רתיחה180חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'chopped fresh spinach, washed and driedchopped fresh spinach, washed and dried170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1בצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ372חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קישואים, פרוסקישואים, פרוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.