קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות15
ציון בריאות25
מגזין

לזניה קלילה וטעימה

לזניה קלילה וטעימה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לאוסף שלך, לזניה קלה וטעימה עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 20 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. מתאים ל-15 ומחירו 1 מנות.71 דולר למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת קוטג', גבינת מוצרלה, רסק עגבניות ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 67%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגת גבינה טעימה (בישול קל), פרפה קליל יופלה טעים לזמן חטיף ולזניה אנצ'ילדה עוף קל.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מצפים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' בכפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות בסיר גדול על אש בינונית, ומבשלים ומערבבים את הבצל והשום עד שהבצל נעשה שקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
3
מערבבים פנימה את ההודו, הפטריות, הבזיליקום, האורגנו והפלפל השחור; מבשלים ומערבבים עד שההודו כבר לא ורוד והפטריות שחררו את הנוזל שלהן, 10 עד 15 דקות. שוברים את בשר ההודו לפירורים תוך כדי בישול. מערבבים פנימה את קוביות העגבניות, רסק העגבניות והתרד. מבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שעלי התרד נבולים, כ-5 דקות; לכבות את המבער.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מערבבים בקערה את הגבינת הקוטג', החלבונים, הפטרוזיליה וגבינת הפרמז'ן עד לאיחוד יסודי. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מניחים 4 אטריות לזניה לתוך תבנית האפייה המוכנה, חופפים במידת הצורך, ויוצקים מחצית מתערובת ההודו על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מורחים מחצית מפרוסות הקישואים על רוטב הבשר, ומעליהם מחצית מתערובת הקוטג'.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מורחים מחצית מגבינת המוצרלה על שכבת הקוטג'. חזור על השכבות, החל מ-4 אטריות נוספות, רוטב הבשר הנותר, פרוסות הקישואים, תערובת הגבינה הקוטג'ית ושארית גבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
אופים את הלזניה בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע והגבינה נמסה ומשחימה, 45 דקות עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.