לזניה רול קופצים
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. מתכונים דומים: מקפיא לזניה רול קופצים, רול לזניה ראנץ בייקון עוף, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים אטריות לזניה במשך 5 עד 8 דקות, או עד רק מעט underdone; לנקז ולשטוף.
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד גבינה מגוררת, גבינת ריקוטה, טופו, תרד קפוא, ו 1 גבינת פרמזן כוס.
מורחים שכבה של תערובת הגבינה על האטריות, ולאחר מכן מוסיפים שכבה דקה של רוטב.
מגלגלים את האטריות למעלה, ומניחים את צד התפר למטה במחבת 13x9. חזור עבור אטריות אחרות. למעלה עם שאריות רוטב ופרמזן.
אופים בתנור 350 מעלות f שחומם מראש (175 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד חם מבעבע.