לזניה של חמש גבינות
לזניה של חמש גבינות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-150 ומחירו 1 מנות.55 דולר למנה. מנה אחת מכילה 401 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו קרטונים גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה רזה חלקית, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 39%. נסו לזניה עם רוטב לבן-לזניה עם טוויסט, רוטב גבינת מוצרלה לבן, לזניה ארבע גבינות, ו לזניה מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מבשלים אטריות במים רותחים למשך 5 דקות; שוטפים במים קרים ומסננים.
בכמה מחבתות גדולות, מבשלים בצל נקניק עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים רוטב עגבניות ותבלינים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 50-60 דקות.
גריז עשר 13-ב. איקס 9-אין. אפיית כלים. בכל מנה, שכבה עם כ 1-1/2 כוסות רוטב עגבניות, ארבע אטריות, בערך 1-1/4 כוסות ריקוטה, 1-1 / 2 כוסות גבינת מוצרלה, בערך 1/3 כוס גבינת פרמזן, 1/4 כוס רומנו ושלוש פרוסות פרובולון. חזור על שכבות. למעלה עם ארבע אטריות, על 1-1 / 2 כוסות של רוטב עגבניות, 1 כוס גבינת מוצרלה על 1 כף פטרוזיליה.
אופים, ללא כיסוי, ב 375 במשך 40-50 דקות או עד שחום ומבעבע.
תן לעמוד 10-15 דקות לפני ההגשה.