לזניה תרד עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פלפל, ביצה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה מטבל תרד, לזניה תרד, ו לזניה תרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F. במחבת sauté גדולה על חום בינוני, שמן חום.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
להוסיף 1 מלאי כוס; לכסות ולהפחית את החום; מבשלים עד בצל רכים, 20 דקות. שמור 1/2 כוס נוזל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
4
מוסיפים בצל ירוק, אורגנו, מלח ופלפל לתערובת בצל; להגדיל את החום בינוני ומבשלים, ערבוב, עד מתאדה נוזל, 20 דקות. מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה; לנקז כתם יבש. מבשלים תרד לפי ההוראות על החבילה; לנקז, לסחוט יבש, ועונה עם מלח ופלפל. בסיר קטן מעל חום בינוני, להמס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוס חזה הודו מבושל מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים קמח; מערבבים עד roux הוא חום, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
6
הוסף מלאי 1/2 כוס הנותרים לנוזל שמור; להקציף לתוך roux עד עבה, 5 דקות. בקערה, להכות ביצה; מערבבים ב ריקוטה ו zest. מעיל 9" x 13 " פאן עם ספריי בישול; להפיץ חצי תערובת מניות-roux על התחתונה. מחבת קו עם 3 אטריות; שכבה על מחצית תערובות בצל ריקוטה, חצי תרד 1/3 כוס פרמזן. חזור על שכבה עם 3 אטריות, בצל שנותר ותערובות ריקוטה ותרד, ו 1/3 כוס פרמזן. למעלה עם שאריות 3 אטריות, חצי תערובת מניות-roux ו 1/3 כוס פרמזן מגוררת. מכסים בנייר כסף; אופים עד חום בהיר, 50 דקות. להפחית את החום ל 163°; להסיר לסכל ואופים 15 דקות יותר.