לזניית לובסטר-ארטישוק
Lasignanananan Lobster-Artichoke הוא pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 431 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, גבינת מוצרלה חלקית, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניית לובסטר ממיין, לזניה ארטישוק, ו לזניה ארטישוק עוף.
הוראות
מבשלים זנב לובסטר במים רותחים 6 עד 8 דקות או עד שנעשה; לנקז. יש לשטוף במים קרים. זנב מפוצל ונקי. קוצצים גס בשר לובסטר; להפריש.
שלב גבינת קוטג ' ו 4 מרכיבים הבאים בקערה קטנה, ערבוב היטב. מערבבים לובסטר קצוץ לבבות ארטישוק; להפריש.
להמיס מרגרינה בסיר כבד קטן על חום בינוני; להוסיף קמח. לבשל, ערבוב כל הזמן עם מקציף תיל, 1 דקה. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן. לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד רוטב לבן מעובה תוסס. מערבבים ביין.
הסר מהחום, ולשמור על חום.
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
חותכים כל אטריות במחצית לרוחב.
כפית שליש מהרוטב הלבן על תחתית של 7 - x 5 1/4-x 1 1/2 אינץ צלחת אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מניחים 2 חצאי אטריות לאורך בשכבה אחת על רוטב לבן, העליון עם חצי תערובת לובסטר 1/2 כפות גבינת מוצרלה. חזור על הנוהל עם מחצית מהרוטב הלבן שנותר, 2 חצאי אטריות, תערובת לובסטר נותרת, וגבינת מוצרלה נותרת. למעלה עם 2 חצאי אטריות הנותרים ורוטב לבן שנותר.
מפזרים עם גבינת רומנו. מכסים ואופים ב 350 במשך 15 דקות; לחשוף ולאפות נוספים 30 עד 35 דקות או עד השחמה קלה.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.