לחם Streusel תפוח
לחם Streusel תפוח הוא חלב חינם ומספק כ 32 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, תבלין עוגת תפוחים, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו לחם Streusel תפוח, לחם streusel תפוח, ו לחם תפוחים עם ציפוי Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח שני מחבתות כיכר 8x4x2 אינץ'.
בקערה גדולה לשלב תערובת אפייה, קמח, ותבלינים עוגת תפוחים. בקערה גדולה נוספת משלבות ביצים, מילוי פאי תפוחים עלה מזל, רוטב תפוחים MUSSELMAN, 1/2 כוס הסוכר החום, ושמן.
מוסיפים לתערובת קמח. מערבבים רק עד לחלח. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות. למעלה כל כיכר עם נשאר סוכר חום ואגוזי מלך (אם שימוש).
אופים במשך 55 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה תיל במשך 10 דקות.
הסר מן המחבתות מגניב לחלוטין על מתלה חוט. לעטוף ולאחסן לילה עבור חיתוך קל יותר.