לחם אגוזי בננה לח
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו לחם אגוזי בננה לח. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 230 קלוריות. מתאים ל-12 ומחירו 27 סנט למנה מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם טופו משי, סוכר, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו לחם אגוזי בננה לח מאוד, לחם בננה לח, ו לחם בננה לח (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים. בקערה קטנה מקציפים את הסוכר, הבננות, הטופו, השמן והווניל. מקציפים לחומרים יבשים רק עד שהם לחים. מקפלים פנימה אגוזי מלך.
העברה ל-8 אינץ'. איקס 4-אין. מחבת כיכר מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.