לחם אגוזי תפוח
לחם אגוז תפוח הוא צמחוני לחם. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 223 קלוריות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, חמאה, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו תאריך ואגוז כוח ברים, חטיפי גרנולה פירות ואגוזים לעיסים, ו אוכמניות בננה אגוז שיבולת שועל אפויה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, שמנת את החמאה 1 כוס סוכר.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים וניל.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; הוסף לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה. מערבבים פנימה תפוח ואגוזים.
יוצקים לתוך 9-ב משומן ומקומח. איקס 5-ב. כיכר פאן.
שלב קינמון ושאר הסוכר; מפזרים מעל הבלילה.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 60-65 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות; מוציאים מהתבנית לרשת כדי להתקרר לחלוטין.