לחם אנשובי רב שכבתי
לחם אנשובי רב שכבתי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. אם יש לך שמרים, אנשובי שטוח, פפריקה הונגרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לחם אנשובי רב שכבתי, מאפה רב שכבתי מלא אגוז מזרח תיכוני (בקלאווה), ו כרובית קלויה עם פירורי לחם אנשובי.
הוראות
מערבבים יחד מים ושמרים בקערה קטנה עד שמרים מומס ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.) מערבבים שמן לתוך תערובת שמרים. דופק יחד " 00 " קמח, סולת, ומלח במעבד מזון עד בשילוב. עם מנוע פועל, יוצקים בתערובת שמרים ומעבדים עד הבצק הרטוב יוצר.
מעבירים את הבצק מהקערה למשטח מקומח קלות ולשים בעדינות כמה פעמים עד לקבלת חלקה. טופס בצק לכדור ולהעביר לקערה גדולה משומנת, פונה מעיל. מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד ומגבת מטבח.
תן לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שיכפיל את עצמו בתפזורת, 1 עד 1 1/2 שעות.
לטאטא יחד את כל מרכיבי השמן בקערה קטנה עד בשילוב היטב.
שמן קל מחבת אפייה מרובע 8 אינץ'. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש כמה פעמים כדי להסיר אוויר.
מרדדים בצק על משטח משוריין היטב לתוך בערך 18 אינץ 'עגול (1/8 אינץ' עבה).
שמור 1 כף שמן מתובל ומברשת הנותרים שמן על הבצק עגול, משאיר גבול 1/4 אינץ ' סביב קצה. בחוזקה לגלגל את הבצק ג ' לי רול בסגנון לצבוט תפר כדי לאטום (כמה מילוי יהיה לחלחל החוצה כמו שאתה מגלגל). סדר את צד התפר לגלגל למטה וליצור סליל, ולאחר מכן להעביר למחבת משומנת. לחץ בעדינות על הסליל כדי לשטח מעט, ולאחר מכן לכסות את המחבת באופן רופף עם לעטוף פלסטיק ומגבת מטבח.
בואו לעלות בטמפרטורת החדר חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
מברשת העליון של הבצק עם שמן שמור ואופים עד הזהב חיוור העליון והחלק התחתון הם פריך, 35 עד 40 דקות. הרם לחם מחבת עם מרית מתכת ולהעביר, בצד ימין למעלה, כדי להתקרר לחלוטין על מתלה, על 1 שעה.
** זמין ב D. Coluccio & Sons (718-436-6700).
הלחם שומר, עטוף היטב בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר 2 ימים או קפוא 1 חודש.