לחם בגריל עם ארוגולה, גבינת עיזים, זיתים ובצל
לחם בגריל עם ארוגולה, גבינת עיזים, זיתים ובצל עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 2898 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם בצל, קליפת תפוז, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: לחם בגריל עם ארוגולה, גבינת עיזים, זיתים ובצל, ארוגולה עם בצל אדום בגריל וגבינת עיזים מטוגנת, ו סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים.
הוראות
מערבבים גבינה 4 כפיות לקלף בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
להקציף 6 כפות שמן, מיץ תפוזים 2 כפיות קליפת תפוז ב 13 x 9 x 2 אינץ צלחת זכוכית. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים בצל; פונים למעיל. באמצעות מרית מתכת, להעביר בצל לגריל ומבשלים עד מכרז וזהב, מפנה מדי פעם ושמירה על בצל שלם, כ 10 דקות. להחזיר בצל להתלבש בצלחת; להפוך את המעיל. תניח בצד.
מברשת הנותרים 3 כפות שמן על לחם. גריל עד הלחם הוא זהב, כ 2 דקות לכל צד.
מורחים תערובת גבינה על לחם חם.
להוסיף ארוגולה ההלבשה; לזרוק מעיל. למעלה לחם גבינה עם ארוגולה, בצל וזיתים.