לחם בטטה אגוזי חמוציות
לחם בטטה אגוזי חמוציות עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 16 מנות עם 225 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לחם חמוציות-בטטה, לחם בטטה חמוציות, ו לחם בטטה חמוציות מזוגג עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול שלבו מיץ תפוזים וחמוציות; מביאים לרתיחה. הפחיתו את החום. מבשלים, ללא כיסוי, למשך 5 דקות או עד שהחמוציות מתרככות; מסננים. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת, סוכר קונדיטורים ותמצית לימון לתערובת אחידה. מקפלים פנימה תערובת חמוציות. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
בינתיים, בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד שהם בהירים ותפוחים. מקציפים ביצים ובטטות.
שלב את החומרים היבשים; מוסיפים בהדרגה לתערובת מוקרמת. מקפלים פנימה חמוציות ואגוזים.
מעבירים ל-9 אינץ ' משומן. איקס 5-ב. כיכר פאן.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 55-65 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם החלק העליון משחים מהר מדי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
מגישים עם ממרח גבינת שמנת.