לחם בירה I
לחם בירה I הוא מתכון צמחוני וטבעוני ללא חלב, לקטו אובו עם 8 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 6 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 187 קלוריות . תמורת 7 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע יום האב שלך. 1384 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 65% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחם בירה סתיו , לחם בירה צ'דר צ'ילה ולחם בירה מתוק דלעת .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים יחד את הסוכר והקמח.
מוסיפים בירה וממשיכים לערבב, תחילה בעזרת כף עץ ולאחר מכן בידיים. הבלילה תהיה דביקה.
יוצקים לתבנית משומנת בגודל 9X5 אינץ'.
אופים ב-350 מעלות F (175 מעלות) למשך 50 למשך 60 דקות. החלק העליון יהיה פריך, והחלק הפנימי יהיה רך.
מגישים עם ממרח חמאה או גבינה.