לחם בננה אגוז
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 373 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, תמצית vanillan, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם בננה אגוז, בננה-לחם אגוז, ו לחם בננה אגוז.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ומלח לקערה בינונית, להפריש.
לטאטא את הביצים ווניל יחד בכוס מדידה נוזלית עם זרבובית, להפריש. מברשת קלה 9 על 5 על 3 אינץ כיכר מחבת עם חמאה. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
במיקסר עומד מצויד מצורף ההנעה או עם מיקסר ידני חשמלי, שמנת החמאה והסוכר עד אור ורך. בהדרגה לשפוך את תערובת הביצים לתוך החמאה תוך ערבוב עד משולב.
הוסף את הבננות (התערובת תיראה מקושקשת, אז אל תדאג), ולהסיר את הקערה מהמערבל.
עם מרית גומי, לערבב את תערובת הקמח עד רק incorporated. מקפלים את האגוזים ומעבירים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הלחם יוצא נקי. לקרר את הלחם במחבת על מתלה תיל במשך 5 דקות. להפוך את הלחם מתוך המחבת ולתת מגניב לחלוטין על המדף. לעטוף בניילון נצמד. לחם הבננה הוא הטוב ביותר אם מוגש למחרת.