מתכון זה מספק 8 מנות. עם 373 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, תמצית vanillan, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם בננה אגוז, בננה-לחם אגוז, ו לחם בננה אגוז.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ומלח לקערה בינונית, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לטאטא את הביצים ווניל יחד בכוס מדידה נוזלית עם זרבובית, להפריש. מברשת קלה 9 על 5 על 3 אינץ כיכר מחבת עם חמאה. מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
עוגיות אוראו קצוצות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
במיקסר עומד מצויד מצורף ההנעה או עם מיקסר ידני חשמלי, שמנת החמאה והסוכר עד אור ורך. בהדרגה לשפוך את תערובת הביצים לתוך החמאה תוך ערבוב עד משולב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הוסף את הבננות (התערובת תיראה מקושקשת, אז אל תדאג), ולהסיר את הקערה מהמערבל.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
עם מרית גומי, לערבב את תערובת הקמח עד רק incorporated. מקפלים את האגוזים ומעבירים את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים במשך 55 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז הלחם יוצא נקי. לקרר את הלחם במחבת על מתלה תיל במשך 5 דקות. להפוך את הלחם מתוך המחבת ולתת מגניב לחלוטין על המדף. לעטוף בניילון נצמד. לחם הבננה הוא הטוב ביותר אם מוגש למחרת.